Skip to main content
 
 

18 EMILIE ENEBOLIGER I TOMTER TIL SALGS

Bo sentralt, men allikevel landlig

 
 

Velkommen til Tomter

Et ideelt sted for hele familien

 
 

Vi holder Roadshow, søndag 2.juni kl.12-16. Velkommen!

KJØP BOLIG, FÅ 100.000KR I RABATT

1
1

Idylliske omgivelser

Tomter ligger i et av Norges fineste jordbruksområder. Midt i hjertet av Tomter sentrum er vi nå i gang med byggetrinn av husmodellen Emilie på Brødholt. Omringet av natur og friluftslivmuligheter har Brødholt likevel kun ca. 10 minutters gange til jernbanestasjonen. Husene er friske og moderne, men bærer et tradisjonelt norsk preg. Området tilbyr den ro og stillhet man ønsker rundt hjemmet sitt, nydelig utsikt og frisk luft.

Mye spennende infrastruktur skjer i Tomter. Det er planlagt innbyggertorg og bibliotek, og med Follobanen er det kun 30 minutter med til Oslo.

Ta kontaktSe ledige eneboliger

Lofthuslia – Salget er i gang!

Emilie – Praktiske og moderne
familieboliger

Det er noe helt eget med følelsen av å flytte inn i nye bolig. Vi bygger bolig du skal trives i. Våre boliger leveres nøkkelferdige og med smarthusteknologi og du kan flytte rett inn.

Det tredje byggetrinnet av Lofthuslia består av 18 stilfulle og praktiske eneboliger på 144,5 kvadratmeter. Boligene har gode planløsninger og store vindusflater som sørger for luftige og lyse rom. Her blir det god plass til hele familien – og vel så det.

Eiendommen ligger flott til på en høyde omtrent en kilometer fra Tomter sentrum. Solrikt og med fin utsikt over grenda og landskapet, godt med kveldssol om sommeren. Her kan du ha gress mellom tærne og nyte roen i egen hage.

Husmodellen EmilieProspekt

Nærområde

Brødholt ligger i nærheten av sentrum, innenfor 10 minutter gange. Her finner du servicefunksjoner, matbutikk, togstasjon mm. Friområde og gode turterreng er i umiddelbar nærhet, med fine tjern og med gode bademuligheter, blant annet Mjærvannet i Ytre Enebakk. Fint og landlig å sykle i området, Follos Toscana.

Innenfor en radius på 10 km finner du blant annet Blixland gård og hestesenter, og Sushi Teria. Spydeberg ligger 14 minutter med bil unna og har muligheter for aktiviteter som golf, med Mørk Golf som er en av Norges fineste golfbaner.

I Askim finner du Østfoldbadet, spisesteder og en koselig sentrum med hyggelige butikker.

Ta kontakt

Lofthuslia – Klikk på boligene

Ta kontakt